Automatizace s ICZ

Vážení obchodní přátelé,

přijměte pozvání na zákaznickou akci, zaměřenou na automatizační řešení a jak se s nimi ve firmě vypořádat.

Automatizace je hybatelem businessu, která šetří čas i náklady. Zároveň je to jeden z opomíjených stavebních kamenů v oblasti bezpečnosti. Automatizace je vhodná do jakékoliv firmy, rozdíl je pouze v její komplexnosti potažmo jednoduchosti. Ať už přemýšlíte o jednoduché automatizaci Cisco ACI či komplexním řešení pro Vaši společnost, tak Vám dokážeme pomoci a představit řešení, která budou pasovat do firmy opravdu na míru. A to jak za využití Opensource nástrojů, tak i komerčních produktů jako je například VMware vRealize Suite.

Nejen automatizace, ale i kontejnerizace se stává i v našich končinách silným tahounem dalšího IT rozvoje. Kontejnerizace aplikací v podnikovém prostředí se dotýká čím dále většího množství společností a vyvolává mnoho otázek, jak tento stále ještě relativně nový trend uchopit, aby nenapáchal více škody než-li užitku. Jestli řešíte otázku, zda se vydat cestou Docker Swarm, Kubernetes Upstream nebo raději zvolit plně komerční řešení jako je VMware Tanzu či jakékoliv jiné otázky z oblasti kontejnerů, tak si určitě přijďte poslechnout naše zkušenosti z této oblasti.

To všechno by ale nebylo kompletní bez správného zabezpečení. Když už budete mít skvěle fungující a zautomatizovanou společnost je třeba, aby všechna data byla v bezpečí a útočníci se vám nedostali na kobylku. Což bez schopnosti vidět pres všechny vrstvy je skoro nemožný úkol. Pokud něco nevidíte nemůžete se tomu bránit, a tedy efektivně chránit své podnikové informace (data). I na to již samozřejmě existují vhodné nástroje, jako třeba NeuVector, VMware Aria Operations for Networks nebo Cisco Secure Workload (Tetration).

Jestli jsme Vás zaujali, pojďte si poslechnout naše specialisty a klidně s nimi i podiskutovat. Zkušenosti týmu ICZ jsou opravdu zajímavé a rádi se o ně s Vámi podělíme.

Přijďte se o tom sami přesvědčit na workshop, který se koná dne 27. dubna v krásných prostorách hotelu Mosaic u Karlova náměstí. K dopravě na akci doporučujeme využít MHD – stanice metra B/tramvajová zastávka Karlovo náměstí.

Těšíme se na Vás,

Tým ICZ