30. výročí založení společnosti ALES

Ve dnech 19.1. – 20.1.2023 jsme ve Vysokých Tatrách, na Slezském domě oslavili výročí založení naší společnosti. ALES byl založen v roce 1992 ATM odborníky a úspěšně pokračuje se společnostmi na Slovensku a v České republice, jako součást koncernu ICZ.

Zaměstnanci a pozvaní hosté, mezi nimiž byl i generální ředitel skupiny ICZ – Dan Rosendorf, strávili v zasněžených horách pod Gerlachovským štítem dva dny plné sportovních aktivit, úžasné kuchyně a pravé zimy. Sněžnice, sáňky, ale i lavinový kurz, skialp i zasloužený wellness si mohli „alesáci“ vychutnat spolu s večerním programem a utužit pracovní přátelství od Košic po Prahu. Oslava byla pěkným ohlédnutím se do minulosti i příjemným startem nového roku, plného zajímavých projektů.

Slovy generální ředitelky ALES a.s., Kateřiny Galajdové:

„Připomenutí si 30. výročí založení je pro každou společnost výjimečná událost. Setkání zaměstnanců z poboček v Trenčíně, Liptovském Mikuláši, Košicích a Praze v nejvýše položeném hotelu na Slovensku a Česku uprostřed Vysokých Tater nám poskytlo jedinečnou příležitost pro malé zpomalení v pracovním tempu před dalšími náročnými úkoly, které jsou před námi. Věřím, že sekci ALES se bude dařit plnit cíle a vytvářet smysluplné prostředí pro své pracovníky.“